Extra mogelijkheden - GoedVerzorgdOnline

Extra mogelijkheden

Geef je website extra mogelijkheden

Eenvoudig je website uitbreiden met onze extra modules. Staat er een module niet bij? Laat het ons weten dan voegen wij deze toe.

Webshop module

Webshop module

WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als eCommerce webshop platform. Zo ontstaat er een webshop systeem waarbij ook nog eens een robuust Content Management Systeem (CMS) aan hangt.

Vanaf €1750,-

webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven

Veel mensen vinden het schrijven van teksten lastig. Geen probleem. Laat het over aan onze tekstschrijvers. Onze schrijvers houden rekening met Google en schrijven tot 5 pagina’s van 300 woorden.

€495,-

Social media koppelingen

Social media koppelingen

Standaard zijn onze websites al voorzien van social media koppelingen middels een link naar het medium. Met deze module breiden we dit uit om een pagina of afbeelding te delen via Social media.

€75,-

Geavanceerde formulieren

Geavanceerde formulieren

Standaard heeft je website al een formulier. Wil je meer uit een formulier halen dan is deze module iets voor jou. Denk aan sollicitatieformulieren, enquetes of een inschrijfformulier.

€100,-

Nieuwsbrief koppeling

Nieuwsbrief koppeling

Met deze module koppel je de website met een nieuwsbrief applicatie. Dat kan Mailchimp zijn maar ook Mailerlite of een andere nieuwsbrief applicatie. Wij zorgen voor een naadloze integratie met je website.

€75,-

Meertalige website

Meertalige website

Je website in meerdere talen. Met de meertaligheidmodule kan je kiezen uit meer dan 60 talen naast het Nederlands. De module is inclusief de taalwisselaar met vlaggetjes voor de taalkeuze.

€200,-

Facebook adverteren

Facebook / Instagram adverteren

Met Facebook en Instagram advertenties ben jij 24/7 online. Met een opmerkelijke Facebook campagne zetten we jouw merk in de spotlight. We trekken de aandacht met conversie gerichte advertenties en zetten jouw doelgroep aan tot actie.

Op aanvraag

Maatwerk WordPress website

Maatwerk WordPress website

Heb je specifieke wensen voor je online aanwezigheid? Dan is een maatwerk website iets voor jou. Volledig gepersonaliseerd met een eigen uniek design. Wij denken met je mee en kunnen een volledig op maat WordPress website voor je bedenken en bouwen.

Vanaf €2500,-

Je website laten maken door GoedVerzorgdOnline

Wanneer je kiest voor een WordPress website van GoedVerzorgdOnline, dan kies je voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij zijn hét startpunt om jouw bedrijf online succesvoller te maken. Wij verzorgen alles tot in de puntjes…… Afgesproken!

Heb je vragen?
Stel ze gerust. Dit kan je doen via onderstaand formulier, telefonisch of via de chat. Je altijd krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Bestel je WordPress website nog VANDAAG en PROFITEER van vele extra’s

Jouw website goed verzorgd online! Inclusief :

  • Supersnelle hosting
  • Eigen domeinnaam
  • SSL certificaat
  • Backups
  • Beveiligingsupdates

Wil je liever even bellen?

Wij staan voor je klaar!

  085 0608 023