Goed verzorgd Strippenkaart - GoedVerzorgdOnline

Goed verzorgd Strippenkaart

Goed Verzorgd Strippenkaart

Iedere website die wij opleveren kun je zelf bijhouden. Daar heb je ons niet voor nodig. Maar vaak heb je er als ondernemer geen tijd voor of helemaal geen zin in. Dan bied een ‘Goed Verzorgd Online’ strippenkaart uitkomst.

Met een strippenkaart van GoedVerzorgdOnline koop je vooraf support uren in tegen een gereduceerd tarief. Deze uren kan je inzetten om door ons allerhande werkzaamheden uit te laten voeren op je website. Wij houden alle werkzaamheden bij in een formulier (strippenkaart) en versturen deze per email aan het einde van de werkzaamheden.

Een strippenkaart is onbeperkt houdbaar.

Sleep naar links om meer te zien

 Aantal strippenUurtariefBedrag 
Strippenkaart 5 uur1055,-275,-

Strippenkaart 10 uur2060,-600,-

Strippenkaart 15 uur3065,-975,-

  • De Goed Verzorgd Strippenkaart kan alleen worden gebruikt om de door ons gewerkte uren mee ‘af te rekenen’. Het verrekenen van extra modules, hostingkosten, het laten maken van foto- en/of  videomateriaal en het (her) schrijven / redigeren van teksten is niet mogelijk.
  • Per keer dat wij een wijziging voor je doorvoeren stempelen we de strippenkaart af, er wordt dan minimaal 1 strip gerekend. Je ontvangt dan een mail met de omschrijving van de werkzaamheden en je nieuwe saldo.
  • Een strippenkaart is houdbaar zolang je klant bij ons bent en vervalt als je jouw website bij ons opzegt.
  • De strippenkaart is niet zonder meer overdraagbaar. Daarmee wordt bedoeld dat de eigenaar van een strippenkaart deze niet kan overdoen aan een eigenaar van een andere site, of de werkzaamheden van een andere site kan laten doen op de kaart.

Je website laten maken door GoedVerzorgdOnline

Wanneer je kiest voor een WordPress website van GoedVerzorgdOnline, dan kies je voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij zijn hét startpunt om jouw bedrijf online succesvoller te maken. Wij verzorgen alles tot in de puntjes…… Afgesproken!

Heb je vragen?
Stel ze gerust. Dit kan je doen via onderstaand formulier, telefonisch of via de chat. Je altijd krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Bestel je WordPress website nog VANDAAG en PROFITEER van vele extra’s

Jouw website goed verzorgd online! Inclusief :

  • Supersnelle hosting
  • Eigen domeinnaam
  • SSL certificaat
  • Backups
  • Beveiligingsupdates

Wil je liever even bellen?

Wij staan voor je klaar!

  085 0608 023