Website pakket | GoedverzorgdOnline

Website pakket

Wanneer je kiest voor een website pakket van GoedverzorgdOnline, dan kies je voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij zijn hét startpunt om jouw bedrijf online succesvoller te maken. Wij verzorgen alles tot in de puntjes. Niet alleen met een creatief design, maar ook technisch. Met WordPress CMS heb je iets krachtigs in handen. Samen met gratis onderhoud, e-mail en hosting het eerste jaar, helpen wij jou Goed Verzorgd Online!

Alles wat je nodig hebt

Met onze modules heb je een compleet website pakket in huis. Kies de modules voor jouw website. Wil je na oplevering nog modules toevoegen? Ook dat is geen enkel probleem.

Formulieren

Maak onbeperkt formulieren aan in je website. Het meest bekende formulier is het contactformulier. Maar een sollicitatieformulier met upload functie behoord ook tot de mogelijkheden. Per formulier kan je nog kiezen voor een autorespond functie.

Fotogalerij

Met de fotogalerij module kun je op een professionele manier je project foto’s laten zien. Netjes weergegeven op een overzichtelijke manier. De ingebouwde ‘lightbox’ functionaliteit zorgt ervoor dat jou foto’s groter getoond worden wanneer je er op klikt.

Veel gestelde vragen

Vaak zie je steeds weer dezelfde vragen voorbij komen van je bezoekers op de website. Om niet steeds hetzelfde antwoord te moeten geven kan je met deze module de meeste gestelde vragen (FAQ), met antwoorden, weergeven op je website.

Slideshow

Met een slideshow laat je jouw bezoekers genieten van je meest mooi foto’s. Vaak zie je deze module op de homepagina, bovenin. Het is ook mogelijk om je slideshow in één van je subpagina’s te integreren. Dit zorgt voor nog meer interactie met je bezoekers.

Blog / nieuws

Maak overzichtelijk archieven van je berichten. Het nieuwste bericht komt automatisch bovenaan. Met een korte intro van je bericht, zo doorgeklikt naar het volledige artikel met handige navigatie.

Call to Action

Haal nog meer interactie met je bezoekers en converteer. Dat doe je met de ‘call-to-action’ module. Deze zorgt ervoor dat je bezoekers geprikkeld worden om contact met je op te nemen of tot het aansturen van een offerte aanvraag.

Tabellen

Wat is een tabel? Een tabel bestaat uit een of meer rijen. Elke rij bestaat weer uit een of meer cellen. Tabellen zijn erg handig als je bijvoorbeeld een prijslijst wil tonen op je website.

Video

Voeg eenvoudig video’s toe aan je website. Kopieer de link van de video van Youtube of Vimeo en de video staat op je website. Volledig responsive, dus ook voor tablet en smartphone.

Voor PC tablet en smartphone

We zitten met z’n alle in een mobiele revolutie. Meer en meer worden websites bezocht met een tablet of smartphone. Dan kun je maar beter zorgen dat jou website mee gaat in deze revolutie. Gelukkig worden al onze website ‘responsive’ opgeleverd. Dus geschikt voor zowel PC, laptop, tablet en smartphone.

Responsive website

 

Wordt gevonden in Google

Wat heb je aan een prachtige website die niet gevonden wordt? Inderdaad….. niet zo veel. Wij zorgen dat jouw website er mooi uit ziet én ook nog eens goed gevonden wordt. Wij doen dat door zoekmachine optimalisatie toe te passen en je website aan te melden bij Google. Daarnaast krijg je gratis een SSL certificaat zodat je website bereikbaar is via het httpS protocol. Ook zorgen wij er voor dat dat jouw website razendsnel wordt. Allemaal ingrediënten om goed te scoren in Google.

Website pakket seo

Ook graag Goed Verzorgd Online?

085 06 08 023