Werkwijze voordelige website laten maken - GoedVerzorgdOnline

Werkwijze voordelige website laten maken

Hoe werkt het

Welke website past bij jou?

Je website is hét online visitekaartje van jouw onderneming. Het is belangrijk dat je website precies uitstraalt, wat je met jouw bedrijf wilt uitstralen naar de klant. Op onze overzichtspagina kun je een keuze maken uit verschillende website modellen die wij op dit moment leveren. Dit aanbod wordt steeds uitgebreid met nieuwe modellen. Van iedere website hebben wij een demo website gemaakt, waarin je de mogelijkheden van dat model kunt bekijken. Heb je de website gevonden die past bij jouw onderneming, dan kun je deze meteen bij ons bestellen.

Alles wat je nodig hebt

   Goed vindbaar

Wordt goed gevonden in Google. De structuur wordt geoptimaliseerd en de basis zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt toegepast. Wij melden jouw website aan bij Google zodat alle pagina’s, berichten en afbeeldingen snel geindexeerd worden.

  Razendsnelle website

Als je een website laat maken bij GoedverzorgdOnline krijg je een website die razendsnel is. Dat is niet alleen prettig voor zoekmachines zoals Google, maar ook voor de ‘user experience’ van je bezoekers.

  Voeg onbeperkt aantal pagina’s toe

Als je een website laat maken bij GoedverzorgdOnline krijg je een website die razendsnel is. Dat is niet alleen prettig voor zoekmachines zoals Google, maar ook voor de ‘user experience’ van je bezoekers.

  Tablet mobiel én pc vriendelijk

Een website die zich aanpast aan elk gewenste resolutie. 100% Responsive en goed weergegeven op elk type PC, tablet en smartphone. Goed leesbare teksten en een handig menu button voor een eenvoudige navigatie.

WordPress CMS

WordPress CMS is de basis van jouw website. Je kan zelf eenvoudig teksten bewerken, toevoegen en aanpassen. Afbeeldingen wisselen, pagina’s toevoegen of een nieuw blog bericht plaatsen. Jij hebt alles in eigen hand.

  Uitstekende helpdesk

Onze helpdesk staat altijd voor je klaar tijdens kantooruren. Je kan ons op verschillende manieren bereiken. Telefonisch, via email of supersnel via onze chat. Wij helpen je graag!

Je website laten maken door GoedVerzorgdOnline

Wanneer je kiest voor een WordPress website van GoedVerzorgdOnline, dan kies je voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij zijn hét startpunt om jouw bedrijf online succesvoller te maken. Wij verzorgen alles tot in de puntjes…… Afgesproken!

Heb je vragen?
Stel ze gerust. Dit kan je doen via onderstaand formulier, telefonisch of via de chat. Je altijd krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Bestel je WordPress website nog VANDAAG en PROFITEER van vele extra’s

Jouw website goed verzorgd online! Inclusief :

  • Supersnelle hosting
  • Eigen domeinnaam
  • SSL certificaat
  • Backups
  • Beveiligingsupdates

Wil je liever even bellen?

Wij staan voor je klaar!

  085 0608 023